לןגן

סופגניות אשל

מאת: מיטל ברסטוביצקי, פורסם: 29/11/2018 | 10:12
סופגניות אשל

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים שמן עמוק לטיגון הסופגניות - על השמן להיות חם אבל לא רותח (160-170 מעלות) כדי שהסופגניות לא יישרפו בחוץ.

  2. בקערה גדולה מערבבים היטב את כל מצרכי הסופגניות, עד שאין גושים. זה הזמן להוסיף שדרוגים (רק אם רוצים) - גרידת לימון וסוכר וניל.

  3. בעזרת כף גלידה או 2 כפות מעבירים מבלילת הסופגניות לסיר השמן.

  4. מטגנים 5-6 סופגניות ביחד (תלוי ברוחב הסיר) עד להשחמה.

  5. מוציאים לנייר סופג, מצננים מעט ומגישים עם אבקת סוכר, ריבה, שוקולד או כל מה שאוהבים.