קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
מחממים שמן עמוק לטיגון הסופגניות - על השמן להיות חם אבל לא רותח (160-170 מעלות) כדי שהסופגניות לא יישרפו בחוץ.
בקערה גדולה מערבבים היטב את כל מצרכי הסופגניות, עד שאין גושים. זה הזמן להוסיף שדרוגים (רק אם רוצים) - גרידת לימון וסוכר וניל.
בעזרת כף גלידה או 2 כפות מעבירים מבלילת הסופגניות לסיר השמן.
מטגנים 5-6 סופגניות ביחד (תלוי ברוחב הסיר) עד להשחמה.
מוציאים לנייר סופג, מצננים מעט ומגישים עם אבקת סוכר, ריבה, שוקולד או כל מה שאוהבים.