לןגן

מוקפץ אנטריקוט עם ירקות מוקפצים ברוטב מתקתק

מאת: הדר אאולוב, פורסם: 28/11/2018 | 17:57
מוקפץ אנטריקוט עם ירקות מוקפצים ברוטב מתקתק

תקציר המתכון: טעים בטירוף מי שמתחיל מתמכר 🤪

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחתוך את הבצל הגמבות ופטריות ריבועים גסים

  2. את הגזר לגרד לרצועות

  3. לטגן את הבצל 2 דק

  4. להוסיף את הגמבות עוד 2 דק

  5. להוסיף את הפטריות

  6. והגזר עוד 2 דק

  7. וחתוך את האנטריקוט לרצועות ולהוסיף אותו

  8. ואז להוסיף 2 כפות סילאן

  9. לטגן עד ההאנטריקוט עד שתפס את הצבע

  10. ואז להוסיף את כל התבלינים חוץ

  11. מ2 כפות סילאן הנוספים

  12. ורק עכשיו לסגור את המכסה ל5-7 דקות

  13. לאחר מכן לפתוח להוסיף את הסילאן שנותר

  14. עד שאין נוזלים והרוטב סמיך

  15. שמו לב שירקות לא רקים מדיי

  16. להוסיף סומסום ופטרוזיליה אם רוצים ובתיאבון

  17. אפשר להגיש בתוך טורטיה עם חסה

  18. או לעשות ספגטי דק

  19. ולערבב בפנים טעים בטירוף !