לןגן

פריקסה

מאת: לורין אסולין, פורסם: 28/11/2018 | 16:49
פריקסה

תקציר המתכון: טעים טעים טעים !!

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב את הקמח עם השמרים והסוכר, להוסיף את הסודה ואת המים ולעבד מעט

  2. להוסיף את המלח וללוש את הבצק

  3. להניח לתפיחה של כשעה במקום חמים

  4. לרדד את הבצק לעובי של כ1 ס״מ ולקרוץ עיגולים/אליפסות

  5. להניח לתפיחה קצרה של 15-20 דקות ולטגן בשמן עמוק (עד חצי הפריקסה) עם גזר בפנים

  6. בתיאבון ❤️