לןגן

שניצל ממולא בפירה ובצל מטוגן

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 28/11/2018 | 15:33
שניצל ממולא בפירה ובצל מטוגן

תקציר המתכון: איזה טעיםםם

קטגוריה: לילדים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ראשית את התפוחי אדמה למעוך לפירה ולהוסיף 2 כפות מים רותחים או לשמור מהמים שהרתחנו ,נוסיף את הבצל המטוגן ללא השמן !! נתבל במלח ופ. שחור גרוס ,לערבב היטב !

  2. חזה עוף דק מאוד !

  3. על כל חזה עוף נמרח מהפירה בצל לכל האורך ככף מהפירה ,עליו נניח עוד חזה עוף ,נטבול בקמח הלבן,ביצה ולבסוף פירורי לחם מוזהבים ,נטגן בשמן עמוק עד להזהבה משני הצדדים !

  4. לחזה עוף מגוגל ,לוקחים חזה עוף משטחים עליו לכל האורך פירה בצל ,מגלגלים כמו רולדה,טובלים קמח לבן,ביצה ופרורים ,בזמן הטיגון מניחים על השמן הרותח מהצד של הסגירה של הרולדה וכך זה לא נפתח בטיגון !!

  5. טיפ

  6. במידה ונישאר לכן פירה בצל לעשות את אותה הפעולה,לכדרר כדורי פירה,לטבול בקמח לבן,ביצה ופירורי לחם מוזהבים לטגן או לאפות !!

  7. יצא פצצה טעים מאוד בהצלחה אילנית בניזרי