לןגן

מוקפץ שעועית,גמבות וחמוציות

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 28/11/2018 | 15:16
מוקפץ שעועית,גמבות וחמוציות

תקציר המתכון: מנה מקפיצה חח

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. את הבצל נטגן עד להזהבה

  2. נוסיף את השעועית והגמבות

  3. נסגור מכסה,נאדה את הירקות ( אין צורך להוסיף מים ) להבה נמוכה !! 10 דקות ,נתבל מלח פלפל נמשיך לאדות עד לריכוך השעועית זה לוקח בערך 20 25 דקות ,נוסיף חמוציות ואת הרוטב סצ'ואן נערבב נקפיץ לעוד חמש דקות ונפזר שומשום לקישוט 💗