לןגן

מעורב אסייתי 😍

מאת: הדר אאולוב, פורסם: 27/11/2018 | 18:03
מעורב אסייתי 😍

תקציר המתכון: מתכון טעים למי שבא לחדש את הטעמים הרגילים 😉

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחתוך את הפרגיות ושניצל לרצועות קטנות לשים הכול בתבנית

  2. להוסיף את הלבבות (לחתוך את הלבבה לשניים)

  3. לחתוך את הפטריות והגמבה לקוביות

  4. ולהוסיף גם לתבנית

  5. לשים כף שמן

  6. ואז להוסיף חצי מכמות התבלינים שרשמנו למעלה

  7. קצת מלח תבלין של העל האש

  8. קצת תבלין פרגית

  9. כף רוטב אייסיתי של אוסם

  10. כף סילאן

  11. חצי כף רוטב רימונים וכו..

  12. להכניס לתנור ל20-30 דק ולערבב מדי פעם עד שמוכן על אפיה של 180 מעלות

  13. לאחר מכן לוקחים את הבצל חותכים ריבועים מטגנים קצת

  14. מוסיפים את כף סילאן ומטגנים עוד קצת

  15. ומוסיפים את כל התערובת שמוכנה מהתנור (בלי הנוזלים מסננים ואז מוספים)

  16. מוספים את החצי הכמות שניה של התבלינים ורטבים

  17. נותנים לזה עוד איזה 10-15 דק

  18. על המחבת לא סוגרים

  19. (אפשר להוסיף פטרוזליה וסומסום 2 דק לפני שמוכן )

  20. ובתיאבון 😍