קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
פילה עוף בטמפורה -
בקערה לערבב כוס קמח
חצי כוס קורנפלור
ביצה,כוס מים,כפית סודה לשתיה,מלח, פלפל
בסיר קטן עם שמן קנולה עמוק לטבול את העוף בתערובת ולטגן לצבע זהוב
להניח על נייר סופג
רוטב-במחבת עם כף שמן קנולה לטגן מעט שן שום
כתוש להוסיף כוס צ'ילי מתוק
2 כפות סילאן כף מים
קורט צ'ילי גרוס
לתת לרוטב לבעבע ולכבות את הגז לטבול את הפילה בטמפורה ברוטב
בווק לחמם 2 כפות שמן זית
ולהקפיץ גזר חתוך לקוביות
פלפלים צבעוניים חתוכים לרצועות, פטריות טריות חתוכות לרצועות להניח בצד,לטגן בצל סגול חתוך לרצועות לצבע זהוב להחזיר את הירקות לווק
להוסיף חצי כוס צ'ילי מתוק,רבע כוס סויה מלח פלפל
לבשל את אטריות האורז לפי ההוראות שעל גבי האריזה לסנן ולהוסיף לווק
לערבב ולשפר טעמים לעוד 5 דקות בישול
לקשט עם שומשום קלוי ובצל ירוק