לןגן

קובה מטוגנת

מאת: אורה ארגוב , פורסם: 26/11/2018 | 19:47
קובה מטוגנת

תקציר המתכון: חטיף מענג וטעים

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לבצק קילו בורגול דק להשרות במים חצי שעה לסנן מינוזלים ולהוסיף איליו 3 וחצי כוסות של קמח מנופה כף מלח קורט פפריקה מתוקה,ללוש עם מעט מים אם חסר מים להוסיף בהדרגה צריך לצאת בצק אלסטי מאוד...לתת מנוחה 30 דקות ...ואז למלא בבשר מטוגן שהכנו...מילוי הבשר לטגן 4 בצלים קצוצים עד הזהבה עם 1/4 כוס שמן להוציא ולהכניס את הבשר טחון כ1 קילוגרם לערבב ולהשחים הייטב להוסיף את הבצל המטוגן ולערבב לתבל 1/4 כפית מלח,מעט בהרט,מעט פלפל שחור ,ולהוסיף כ200 גר' צנוברים מעט קלויים,לצנן ולסנן ולהתחיל למלות לקחת כדור בצק לשטח ולשים כף גדושה מהמילוי וליסגור בקצוות לצורת אליפסה ולטגן בשמן עמוק חם בהצלחה אורה...