לןגן

עוגיות אוראו בציפוי שוקולד לבן ושוקולד מריר

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 26/11/2018 | 16:36
עוגיות אוראו בציפוי שוקולד לבן ושוקולד מריר

תקציר המתכון: טעים ונעים

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1) ממיסים את השוקולד מריר במיקרוגל בפולסים קצרים של 30 שניות ושופכים לתוך השבלונה ומניחים במרכז עוגיה אוראו ולוחצים קלות

  2. ומכניסים למקפיא לחצי שעה 🕛

  3. 3) ממיסים את השוקולד הלבן במיקרוגל גם בפולסים קצרים של 30 שניות ויוצקים על העוגיה וחזרה למקפיא לחצי שעה נוספת ומחלצים בקלי קלות

  4. שיהיה לכולנו חנוכה שמח 🙂