תקציר המתכון: כבד עוף בציפוי פירורי לחם על ריבת בצל .מעדןןןןןןןןן ורצוי לאכול ישר מהמחבת
קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
כבד עוף בציפוי פירורי לחם על ריבת בצל
.מעדןןןןןןןןן ורצוי לאכול ישר מהמחבת
מתכון 🥘סיון מלול🥘
בסיר רחב נטגן 5 בצלים להזהבה נוסיף חצי כוס יין אדום כף סילאן מעט פלפל שחור ומלח נמשיך לבשל עד שהרוטב מצטמצם 🥘סיון מלול🥘
את הכבד ננקה ונצלה על אש גלוייה מטעמי כשרות כחצי דקה מכל צד לא יותר שלא יתייבש!
🥘סיון מלול🥘 נטרוף 4 ביצים בקערה עם מעט מלח ופלפל גרוס, קערה נוספת שבה נשים 2 כוסות קמח, וקערה 3 עם פירורי לחם.
🥘סיון מלול🥘 נטבול את הכבדים בקמח, בביצה, בפירורי לחם ולטגן בשמן עמוק להזהבה.
נניח על הבצל המקורמל והזלף טחינה🥘סיון מלול🥘 בהצלחההההה