לןגן

כבד עוף בציפוי פירורי לחם על ריבת בצל

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 26/11/2018 | 14:34
כבד עוף בציפוי פירורי לחם על ריבת בצל

תקציר המתכון: כבד עוף בציפוי פירורי לחם על ריבת בצל .מעדןןןןןןןןן ורצוי לאכול ישר מהמחבת

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. כבד עוף בציפוי פירורי לחם על ריבת בצל

  2. .מעדןןןןןןןןן ורצוי לאכול ישר מהמחבת

  3. מתכון 🥘סיון מלול🥘

  4. בסיר רחב נטגן 5 בצלים להזהבה נוסיף חצי כוס יין אדום כף סילאן מעט פלפל שחור ומלח נמשיך לבשל עד שהרוטב מצטמצם 🥘סיון מלול🥘

  5. את הכבד ננקה ונצלה על אש גלוייה מטעמי כשרות כחצי דקה מכל צד לא יותר שלא יתייבש!

  6. 🥘סיון מלול🥘 נטרוף 4 ביצים בקערה עם מעט מלח ופלפל גרוס, קערה נוספת שבה נשים 2 כוסות קמח, וקערה 3 עם פירורי לחם.

  7. 🥘סיון מלול🥘 נטבול את הכבדים בקמח, בביצה, בפירורי לחם ולטגן בשמן עמוק להזהבה.

  8. נניח על הבצל המקורמל והזלף טחינה🥘סיון מלול🥘 בהצלחההההה