לןגן

עוגת פרג בשילוב שוקולד

מאת: נאוה מלכה, פורסם: 26/11/2018 | 08:59
עוגת פרג בשילוב שוקולד

תקציר המתכון: עוגת פרג בשילוב שוקולד. עוגה משגעת בטעמה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להקציף חלבונים עם חצי כוס סוכר לקצף יציב..

  2. להקציף חלמונים עם כוס סוכר לקצף נוקשה להוסיף שמן בזרם דק..

  3. להוסיף קמח אבקת אפיה סוכר וניל רום ומיץ תפוזים לסירוגין.

  4. לקפל את הקצף לחלמונים...

  5. להמיס שוקולד מריר עם כפית שמן במיקרוגל...

  6. ל3/4 עיסה להוסיף כוס פרג..

  7. ל1/4 עיסה להוסיף את השוקולד .

  8. לשמן תחתית של תבנית אפיה..

  9. לשים את העיסה עם הפרג.

  10. ומעל את העיסה עם השוקולד..

  11. תנור שחומם מראש על 180.

  12. בערך 45 דקות או עד שקיסם יוצא יבש