לןגן

באחש אורז ירוק עם עשבי תיבול ובשר

מאת: Tali Davidov, פורסם: 25/11/2018 | 15:53
באחש אורז ירוק עם עשבי תיבול ובשר

תקציר המתכון: תבשיל טעים בוכרי הכל בסיר אחד

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

תבלינים

אופן הכנה

  1. הוראות הכנה

  2. לטגן בצל להוסיף את הבשר חצי כף מלח חצי כפית פלפל שחור כף כמון ( חצי מכמות התבלינים) ולטגן 5-6 דקות על אש גבוהה

  3. להוסיף כוס מים ולבשל תקוביות בשר 35 דקות לפחות סגור עם מכסה.

  4. לשים בבלנדר 2 חבילות כוסברה ולטחון טוב טוב

  5. להוסיף לבלנדר חצי כוס מים ( כדאי שיטחן טוב ויצא צבע ירוק.)

  6. אחרי 35 דקות של בישול הבשר להוסיף:

  7. 3 כוסות אורז עגול ( לשטוף ולסנן טוב)

  8. ואת הכוסברה שטחנו בבלנדר

  9. ( אפשר לקצוץ ביד ) אבל עדיף בלנדר בשביל הצבע שמוציא

  10. להוסיף עוד 2 כוסות מים

  11. את יתר התבלינים כף מלח חצי כף פלפל שחור כף כמון (מה שנשאר להוסיףמכמות התבלינים)

  12. וחצי כפית זרעי כמון ( לא חייב)

  13. ועל אש בינונית נמוכה 30 דקות

  14. ובתאבון😋💕