קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד
את הלבבות לנקות לחצות לא עד הסוף לשטוף מהדם ולסנן
לטגן 2 בצלים חתוכים לרצועות עם 2 כפות שמן זית לשקיפות
להוסיף שן שום קצוץ
ופטריות טריות חתוכות
לטגן 5 דקות ולהניח בצד
במחבת נפרד לטגן את הלבבות עם כף שמן זית עד לשינוי הצבע ולהוסיף לבצל והפטריות
לתבל-מלח,פלפל, כף אבקת מרק פטריות
פירה-לבשל תפו"א ובטטה קלופים וחצויים ל_2
עם כף אבקת מרק עוף ללא מונוסודיום לריכוך מלא של התפו"א
לשמור מעט מהנוזלים
לסנן ולמעוך עם 2 כפות שמן זית והנוזלים לפי הצורך לתבל עם מעט מלח