לןגן

פירה עם לבבות ופטריות

מאת: דורית אלישע, פורסם: 25/11/2018 | 15:02
פירה עם לבבות ופטריות

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. את הלבבות לנקות לחצות לא עד הסוף לשטוף מהדם ולסנן

  2. לטגן 2 בצלים חתוכים לרצועות עם 2 כפות שמן זית לשקיפות

  3. להוסיף שן שום קצוץ

  4. ופטריות טריות חתוכות

  5. לטגן 5 דקות ולהניח בצד

  6. במחבת נפרד לטגן את הלבבות עם כף שמן זית עד לשינוי הצבע ולהוסיף לבצל והפטריות

  7. לתבל-מלח,פלפל, כף אבקת מרק פטריות

  8. פירה-לבשל תפו"א ובטטה קלופים וחצויים ל_2

  9. עם כף אבקת מרק עוף ללא מונוסודיום לריכוך מלא של התפו"א

  10. לשמור מעט מהנוזלים

  11. לסנן ולמעוך עם 2 כפות שמן זית והנוזלים לפי הצורך לתבל עם מעט מלח