לןגן

פוקאצ'ות

מאת: דורית אלישע, פורסם: 24/11/2018 | 10:28
פוקאצ'ות

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בוו גלישה ללוש את הקמח

  2. כפית מלח,כף סוכר, כף שמן זית

  3. 2 כוסות מים 10 דקות

  4. לעטוף בניילון נצמד ולהניח שעה לתפיחה

  5. לטגן בצל חתוך לרצועות

  6. לטגן פרוסות חציל להניח על נייר סופג ולחתוך לרצועות

  7. פלפלים אדומים קלויים מקולפים וחתוכים לרצועות

  8. לחלק את הבצק ל-4

  9. לרדד ליצור גומות עם היד

  10. לטפטף מעט שמן זית מעל

  11. להוסיף רצועות פלפלים

  12. בצל מטוגן, חציל רצועות

  13. טבעות זיתים ירוקים ושחורים, פרוסות גבינת פטה ועלי בזיליקום ולאפות

  14. בתנור שחומם מראש 200 מעלות 15 דקות.