לןגן

מרק גריסים ושעועית

מאת: זהר מנדל, פורסם: 23/11/2018 | 19:21
מרק גריסים ושעועית

תקציר המתכון: מרק חורף מעולה

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שוטפים את הגריסים ומשאירים בינתיים בקערה עם מים.

  2. מגרדים בפומפיה בצל, גזר ועגבניה.

  3. מטגנים את הבצל, מוסיפים את הגזר ממשיכים לטגן, מוסיפים את העגבניה ומטגנים עוד קצת.

  4. מכניסים את הגריסים והשעועית ומים, מתבלים, מרתיחים.

  5. מורידים לאש נמוכה ומבשלים כשעתיים, יש לערבב מדי פעם.

  6. טועמים, מתקנים טעמים רק אחרי שעה, כשהמרק כבר התחיל להסמיך.

  7. אפשר לבשל את המרק בסיר לחץ, ואז צריך רק שעה של בישול.