לןגן

פילה עוף עם ירקות ברוטב אסיאתי

מאת: דורית אלישע, פורסם: 23/11/2018 | 08:24

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בווק עם כף שמן זית לטגן בצל קצוץ לשקיפות להוסיף 2 שיני שום קצוץ ופטריות חתוכות לטגן 10,דקות ולהעביר למסננת

  2. להוסיף כף שמן זית ולטגן את הפילה עוף עד לשינוי הצבע להוסיף את הפטריות

  3. לווק להנמיך להבה

  4. להוסיף רבע כוס טריאקי

  5. רבע כוס רוטב סויה

  6. רבע כוס צ'ילי מתוק או חריף

  7. לבשל עוד 10 דקות

  8. להוציא נוזלים מהווק

  9. לערבב עם 2 כפות קורנפלור

  10. שלא יהיו גושים להוסיף לווק ולבשל עוד 5 דקות

  11. לקשט בהגשה עם בצל ירוק ושומשום קלוי