לןגן

בראוניז שוקולד קפה ולוטוס

מאת: קרן חביב, פורסם: 22/11/2018 | 21:32
בראוניז שוקולד קפה ולוטוס

תקציר המתכון: נימוכה מבפנים וקריספית מבחוץ

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להמיס במיקרו את השוקולד והחמאה, לערבב היטב. להוסיף לקערת הבלילה נס קפה והסוכר ולאחר מכן את הביצים (כל פעם ביצה אחת ולערבב). להוסיף את הקקאו , הקמח והמלח. לשפוך לתבנית מלבנית בקוטר 24/25 להשטיח בדפנות .לפזר את השוקולד הלבן ולשפוך מעל, בצורת זיגוג את הלוטוס המחומם ועם שיפוד לצייר . להכניס לתנור שחומם מראש 180 מע' כ25 דקות,לא לאפות יותר מידי, ניתן לבדוק עם סכין שיצא עם מעט פירורים.