לןגן

כרוב ממולא

מאת: הילה ליברטי, פורסם: 22/11/2018 | 18:55
כרוב ממולא

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להוציא את הליבה מהכרוב על מנת שיהיה נוח להפריד את העלים להכניס לסיר עמוק וליצוק עליו מים רותחים ולכסות.

  2. או למיקרו ל10 דקות לערך.

  3. אפשרי גם להקפיא ולהפשיר ואז העלים נפרדים גם בקלות.

  4. לבשל את האורז חצי בישול (לא חובה)

  5. להוסיף אותו לתערובת הבשר עם התבלינים, לפתוח העלה לשים את כף מלאה מהמילוי ולגלגל כמו עלה סיגר.

  6. להניח את העלים כשהרוטב מבעבע. מידי פעם לנענע את הסיר.ולשים לב שיש מספיק נוזלים על אש נמוכה.

  7. (אם נשארו כמה עלים שלא מילאתם תוכלו לקצוץ דק ולהוסיף לרוטב) לקראת סוף הבישול להכניס לתנור שחומם מראש לכרבע שעה . יוצא מושלם!

  8. תהנו הילה.♥️