לןגן

ספגטי בולונז סמיך בקלי קלות

מאת: אורית לוי, פורסם: 22/11/2018 | 10:23
ספגטי בולונז סמיך בקלי קלות

תקציר המתכון: במיוחד לילדים, טעים, מהיר ומתחסל במהירות

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לבשל את הפסטה לפי הוראות היצרן. לסנן ולזלף מעט שמן זית. להניח להתקרר.

  2. במחבת עמוקה לטגן את הבצל והשום עד הזהבה.

  3. להוסיף את הבשר ולטגן תוך ערבוב עד שמתקבל צבע אפור

  4. להוסיף את העגבניות ואת הרסק, את התבלינים ואת המים הרותחים ולתת רתיחה.

  5. להנמיך את האש ולבשל כ- 7 דק'.

  6. להניח את כמות הפסטה הנדרשת בצלחת ולמזוג עליה את הרוטב. לערבב היטב ולשאוב בהנאה.

  7. תתכוננו - מתחסל בדקות!