לןגן

רולדה במילוי קצפת תותים שוקולד לבן מוגש עם קולי תותים

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 21/11/2018 | 21:27
רולדה במילוי קצפת תותים שוקולד לבן  מוגש עם קולי תותים

תקציר המתכון: טעים אין לי מה להוסיף

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

למלית

לקולי תותים

לקישוט

אופן הכנה

  1. 1)מכניסים לקערת המיקסר את כל החומרים של הטורט ומקציפים עד לקבלת קצף תפוח ולבן

  2. 2)יוצקים את התערובת על תבנית של תנור מרופדת בנייר אפייה ואופים בתנור טורבו שחומם מראש

  3. ל 210 מעלות

  4. כ 15 דקות

  5. 3)הופכים את התבנית על מגבת ומסירים את הנייר ומגלגלים ושמים בצד

  6. 4)מביאים לרתיחה את התותים על המים וסוכר וטוחנים עם מיקסר מוט מסננים לקבלת מרקם חלק

  7. 5)שופכים חצי כוס של קולי תותים ושומרים בצד

  8. 6)מכניסים לקערת המיקסר את השמנת המתוקה עם הפודינג והשאר הקולי ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה , מכבים את המיקסר ומכניסים את השוקולד המומס

  9. מערבבים היטב עד לאיחוד

  10. 7) פותחים את הרולדה מורחים קצפת בנדיבות מגלגלים ומצפים עם שאר הקצפת

  11. מקשטים את העוגה עם תלתלי שוקולד מריר ולבן וקוקוס קלוי ומגישים עם קולי תותים

  12. בהצלחה 👌