לןגן

נתח בקר פילה שלם ברוטב צ'ימיצ'ורי

מאת: מרי שרעבי, פורסם: 21/11/2018 | 19:46
נתח בקר פילה שלם ברוטב צ'ימיצ'ורי

תקציר המתכון: מעדן מלאכים

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לרוטב ה צ'ימיצ'ורי

אופן הכנה

  1. להכין את רוטב הצ'ימיצ'ורי מראש ולהניח בצד עד לטיבול.

  2. הכנת הצ'ימיצ'ורי

  3. את כל מרכיבי הצ'ימיצ'ורי

  4. לשים בקערית או בכלי לערבב הייטב ולהניח בצד

  5. עד לשימוש.

  6. לקחת מחבת גדולה לנגב בה בשמן זית ולצרוב את הנתח בשלמותו משני הצדדים לסגור אותו.

  7. (כל צד בערך 3 דקות)

  8. להניח את הבשר על נייר כסף גדול ולחרוץ פסים בעזרת סכין.

  9. למשוך על הבשר את כל רוטב הצ'ימיצ'ורי ולהחדיר לחריצים שחרצנו בבשר.

  10. לעטוף הייטב הייטב בנייר כסף ולהכניס לגריל על חום גבוה(180 מעלות)

  11. אחריי שעה וחצי להוצי מהתנור לבדוק את רכות הבשר עם יש צורך לבשר

  12. להיות עוד בתנור להכניס ולבדוק מידי פעם עד לרכות.

  13. חשוב לעטוף תמיד את הבשר בנייר הכסף כדי שלא יתייבש.

  14. מתכון אליפות באהבה ממני מרי❤