לןגן

חזה עוף במילוי בשר

מאת: אמונה בוארון, פורסם: 28/06/2015 | 00:13
חזה עוף במילוי בשר

תקציר המתכון: מתכון טעים יפה לאירוח חגיגי

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 10, זמן הכנה: 60 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

מרכיבים לחזה עוף במילוי בשר טחון

מרכיבים לרוטב

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה לפזר מעט מאוד מלח על החזה עוף ולהניח בצד, לערבב את הבשר טחון עם הבצל שום והפטרוזיליה לתבל לפי הטעם, להכין כדורים, להניח כל כדור על פרוסת חזה עוף ל לגלגל בעדינות לסגור בעזרת קיסם, לפזר על כל גליל בעדינות מעט קמח תפוחי אדמה, לטגן בעדינות חצי טיגון לסדר בסיר שטוח את כל הגלילים לשפוך מעל את ציר עוף [אפשר כפית אבקת מרק עוף עם כוס מים רותחים], לבשל על להבה נמוכה בערך 25 דקות או עד שמוכן,