לןגן

גלידה אישית

מאת: אתי ממן, פורסם: 27/06/2015 | 23:25
גלידה אישית

תקציר המתכון: גלידה אישית,וניל בציפוי שוקולד..

קטגוריה: גלידות, מספר מנות: 16, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מרתיחים 1 שמנת מתוקה, בקערה שוברים את השוקולד הלבן ושופכים מעל את השמנת החמה, מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה, מכניסים למקרר שעה, מקציפים 1 שמנת מתוקה, מקפלים את השוקולד ומערבבים עם מרית.

  2. ממיסים 1 שוקולד מריר, בעזרת כפית מורחים שכבה דקה תבנית סיליקון מחולקת, מקפיאים חצי שעה, ממלאים בתערובת הגלידה ומקפיאים כ 4 שעות, ממיסים שוב את השוקולד שנשאר ומכסים את הגלידה, מחזירים למקפיא לילה..