לןגן

עוף עם פטריות וחצילים מוקפצים

מאת: דורית אלישע, פורסם: 21/11/2018 | 08:25
עוף עם פטריות וחצילים מוקפצים

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. את החציל לקלף לחתוך לקוביות ולהניח על מסננת עם מלח גס להגרת נוזלים

  2. לתבל את העוף - מלח, פלפל, תבלין עוף

  3. בווק עם כף שמן זית להקפיץ את העוף לצבע זהוב ולהניח בצד

  4. להוסיף לווק עוד כף שמן זית ולהקפיץ פטריות חתוכות להניח בצד

  5. להוסיף לווק 2 בצלים חתוכים לרצועות לשקיפות ולהוסיף 3 שיני שום פרוס

  6. את החצילים נטגן עם כף שמן זית על רצוי על מחבת פסים (לא חובה) לצבע זהוב

  7. להוסיף לווק את כל המוצרים

  8. לתבל-3 כפות רוטב סויה

  9. 3 כפות רוטב טריאקי

  10. 2 כפות צ'ילי חריף או מתוק

  11. כוס מים רותחים עם מעט מלח לבשל על להבה נמוכה

  12. עד לבישול מלא של העוף

  13. לבשל פסטה לפי ההוראות שעל גבי האריזה לסנן להוסיף לווק.