לןגן

לחמניות או פיתות רכות וטעימות

מאת: שרה יוסף, פורסם: 20/11/2018 | 07:14
לחמניות או פיתות רכות וטעימות

תקציר המתכון: ריח וטעם משגע

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים בקערה כוס מים שמרים וסוכר ולהמתין רבע שעה

  2. להוסיף את שאר המצרכים וללוש ל'בלת בצק רך

  3. לכסות ולהתפיח חצי שעה אפשר להכניס לתנור כבוי זה תופח מהר להוציא ללוש שוב התפחה של חצי שעה

  4. לחלק לכדורים הבצק רך אפשר לקמח מעט ולהניח על נייר אפיה

  5. מומלץ לאפות את הלחמניות בתבנית עגולה ולשים אותם צפוף אחד לשני הם יוצאות רכות גבוהות

  6. לתת לנוח עשרים דקות בערך לחמם תנור 200 מעלות

  7. למרוח מעל שמן זית ולפזר מעט שומשום או קצח או זעתר מה שאוהבים ולאפות חצי שעה בערך