לןגן

אשפולאו-מי שלא טעם מפסיד

מאת: Tali Davidov, פורסם: 19/11/2018 | 15:53
אשפולאו-מי שלא טעם מפסיד

תקציר המתכון: אוכל בוכרי טעים טעים

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. תבלינים

  2. כף וחצי מלח ( חצי כף בבישול הבשר)

  3. כף שטוחה פלפל שחור ( חצי כפית לבישול הבשר)

  4. 2 כפות כמון ( כף לטיגון עם הבשר וכף בסוף .)

  5. הוראות הכנה:

  6. לטגן בצל עם הבשר על אש גבוהה 10 דקות מכל הצדדים להוסיף תבלינים+ חומוס+ כוס מים חמים ( חצי מהכמות תבלינים בהתחלה וחצי בסוף)

  7. לסגור עם מכסה שעה על אש נמוכה (בלהבה בינונית)

  8. כעבור שעה להוסיף את הגזר שיכבה מעל הבשר,

  9. את האורז להוסיף שיכבה מעל הגזר ולשטח... להוסיף את שאר התבלינים מלמעלה .

  10. ושוב לשטח להוסיף מים עד גובהה התבשיל .

  11. 2-3 כוסות מים כוס חד פעמי שתיה חמה.

  12. לכסות היטב עם שקית ניילון שקופה!

  13. וכעבור רבע שעה להזיז את דפנות האורז כדאי שהאדים ימשיכו לבשל מלמעלה....

  14. עוד 15 דקות בישול סהכ 30 דקות ...

  15. ובתאבון💫❤✨