לןגן

מפרום כרובית

מאת: דורית אלישע, פורסם: 19/11/2018 | 10:44
מפרום כרובית

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקציצות - בשר טחון

  2. 2 שיני שום קצוץ

  3. מלח, פלפל, פטרוזיליה קצוצה, 1 כוס בצל קצוץ קורט בהרט, כפית כמון, חצי כפית כורכום

  4. 1 ביצה, 2 כפות פרורי לחם

  5. את הכרובית לפרק לפרחים ולהרגיש עם כפית מלח גס

  6. 10 דקות ולסנן

  7. ליצור קציצות ולמלא את הכרובית בחלק הפנימי ולהדק

  8. בקערה-2 ביצים טרופות עם מלח ופלפל

  9. צלחת קמח

  10. לטבול כל פרח בקמח וביצה ולטגן לצבע זהוב עם 2 כפות שמן

  11. רוטב- בסיר רחב עם 2 כפות שמן לטגן בצל קצוץ לשקיפות להוסיף 2 שיני שום פרוס

  12. קופסא עגבניות מרוסקות

  13. 2 כפות רסק עגבניות

  14. כפית פפריקה מתוקה

  15. חצי כפית כורכום

  16. חצי כפית כמון

  17. כף אריסה

  18. כוס וחצי מים

  19. לתת רתיחה להנמיך ללהבה נמוכה 15 דקות

  20. להוסיף את הכרוביות הממולאות לבישול של 45 דקות. לקשט בהגשה עם פטרוזיליה קצוצה.