לןגן

לביבות אבוקדו מטוגנות בבלילת פנקייק

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 17/11/2018 | 16:45
לביבות אבוקדו מטוגנות  בבלילת  פנקייק

תקציר המתכון: טעים 👌👌👌👌

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1) מערבבים את כל החומרים של הבלילה במיקסר

  2. 2) מחממים שמן וטובלים את האבוקדו בבלילה ומטגנים עד להזהבה

  3. צורת ההגשה

  4. עם רוטב חרדל או רוטב וינגרט

  5. לפי הבחירה האישית