לןגן

דגים עם פולים וארטישוק

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 17/11/2018 | 06:48
דגים עם פולים וארטישוק

תקציר המתכון: דגים עם פןלים וארטישוק טעם גן עדןןןןן

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. דגים עם פולים וארטישוק 🐟סיון מלול🐟

  2. לכו לפי השלבים...

  3. ראשית נניח את הדגים על תבנית נשים מלח לימון ומעט חומץ נשרה 20 דק', נשטוף ונייבש בנייר סופג.

  4. 2 שקיות ארטישוק קפואים נשרה במים עם מעט חומץ ולימון, נשפוך, נשטוף, נסנן ונחתוך לחצאים!

  5. 🐟סיון מלול🐟 בסיר רחב נשים מעט שמן בתחתית, מעל 3 עגבניות פרוסות, את הארטישוק, 8 שיני שום, חצי שקית פולים (קפוא שהופשר) צרור פטרוזיליה קצוצה, 5 פלפל שאטה יבש או ירוק חצוי ל 2 טרי,

  6. כוס מים עם כפכית פפריקה ונבשל עד שהארטישוק רך..🐟 סיון מלול🐟 בדקתם? הארטישוק מוכנים? יפה נניח את הדגים, נערבב בקערה כוס מים רותחים עם חצי כוס שמן, פפריקה, תבלין לדג מבושל, כמון, מלח, כורכום וכפית תבלין קארי מוסיף טעם גן עדן...התבלינים לפי טעמכם האישי!

  7. לשפוך לסיר לבשל עוד 20 דק' לא יותר שהדג ישאר טרי ורך🐟סיון מלול🐟 והרוטב מצטמצם.

  8. בהצלחה שתפו בתוצאות