לןגן

בצק פילו במילוי גבינות

מאת: דורית אלישע, פורסם: 16/11/2018 | 20:01
בצק פילו במילוי גבינות

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להפשיר את הבצק, כמה שעות במקרר

  2. לחמם תנור 180 מעלות

  3. להמיס את החמאה

  4. להניח בתבנית תנור נייר אפייה

  5. מעל דף פילו למרוח חמאה

  6. עוד דף פילו למרוח חמאה

  7. לגרד גבינות

  8. לקווץ את הבצק לקצה התבנית (כמו אקורדיון)

  9. לחזור על הפעולות האלה כל החבילה

  10. להקציף ידנית את הביצים

  11. והשמנת לבישול

  12. לצקת על העלים

  13. לאפות 45-50 דקות לצבע זהוב.