תקציר המתכון: מרק סמיך וטעים מאד, ממש ארוחה, ניתן לטחון למרקם אחיד.
קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
לטגן את הבצל עד שנהיה שקוף, להוסיף את השום הכתוש לטגן עוד דקה, להוסיף את העוף , עיגולי הגזר והסלרי לטגן ביחד כ-5 דק׳.
לשטוף את העדשים ולסנן להוסיף לסיר, להוסיף את הדלעת והפטרוזיליה לערבב ולכסות במים עד מלוא הסיר, להביא לרתיחה, לתבל ולבשל כ-3/4 שעה על להבה נמוכה עד שהגזר מתרכך.
בתיאבון