לןגן

מרק עדשים כתומות

מאת: ורד דרור, פורסם: 16/11/2018 | 19:00
מרק עדשים כתומות

תקציר המתכון: מרק סמיך וטעים מאד, ממש ארוחה, ניתן לטחון למרקם אחיד.

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן את הבצל עד שנהיה שקוף, להוסיף את השום הכתוש לטגן עוד דקה, להוסיף את העוף , עיגולי הגזר והסלרי לטגן ביחד כ-5 דק׳.

  2. לשטוף את העדשים ולסנן להוסיף לסיר, להוסיף את הדלעת והפטרוזיליה לערבב ולכסות במים עד מלוא הסיר, להביא לרתיחה, לתבל ולבשל כ-3/4 שעה על להבה נמוכה עד שהגזר מתרכך.

  3. בתיאבון