לןגן

בטטות בתנור

מאת: Shirit Haram, פורסם: 16/11/2018 | 18:10
בטטות בתנור

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחמם תנור ל 200 מעלות

  2. לשטוף ולקרצף היטב בטטות

  3. לחתוך לחצי לאורך (עם הקליפה)

  4. לערבב שמן עם מלח ובזיליקום

  5. חצי מכמות השמן למרוח על תבנית עם נייר אפיה

  6. את יתרת השמן לעסות את הבטטות

  7. להניח בטטות כאשר החיתוך על התבנית

  8. להכניס לתנור לכשעה עד שמשחים ואפילו נשרף בקצוות