לןגן

בצלים ממולאים באורז ומניפת בשר בזיגוג רכז רימונים

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 16/11/2018 | 16:25
בצלים ממולאים באורז ומניפת בשר בזיגוג רכז רימונים

תקציר המתכון: סיר הצגה !!

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

מרכיבים לרוטב:

אופן הכנה

  1. להרכבת המנה :

  2. את הצלי בשר שקיררנו נחתוך פרוסות דקות

  3. ניקח כל עלה של בצל ,נניח כף מהאורז במרכז ונגלגל ,לא להדק חזק בכדי שהאורז יתפח ויתבשל

  4. ניקח סיר סוטג' ,נניח בסיר ראשית את הבצל הקצוץ ששמרנו בצד מהגלדים ,במרכז הסיר נניח את פרוסות הבשר נפזר מעל הבשר את העלי דפנה והפלפל אנגלי ,מסביב את הבצלים הממולאים .

  5. בקערית נשים את השמן ,הפפריקה,המלח,פלפל שחור גרוס,בהרט וכוס מים רותחים נערבב היטב ונמזוג עם כף מעל הבצל והבשר

  6. בכוס וחצי מים רותחים נערבב את האבקת צלי בשר ונוסיף לסיר

  7. נבשל שעה וחצי להבה נמוכה ,מידי פעם נשקה עם כף מהרוטב את הבצלים והבשר ,

  8. נחמם תנור ל 220 מעלות ,נזגג כף רכז רימונים ,נכניס לתנור ל 15 דקות עד להשחמה יפה ❤

  9. הערות :

  10. מי שלא רוצה להוסיף את הצלי בשר ,שתוסיף חצי כוס אורז נוסף ועוד 2 בצלים לכמות השאר אותו הדבר

  11. ניתן לסיום לפני הכנסה לתנור לסחוט חצי לימון !

  12. ** תחליפים לרכז רימונים : רוטב שזיפים...רוטב טראיקי ...רוטב סצ'ואן ...סילאן ...***

  13. ניתן להוסיף 2 שקיות ואקום של ערמונים ...שזיפים מיובשים שחורים ****