לןגן

רול קינמון בקרמל ופקאן

מאת: Eti Shahar Friedman, פורסם: 16/11/2018 | 05:50
רול קינמון בקרמל ופקאן

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. רול קינמון קרמל ופקאן

  2. לבצק

  3. להמיס שמרים במים וסוכר, להוסיף את שאר החומרים וללוש לבצק חלק .להניח בקערה משומנת לכסות בניר נצמד ללילה במקרר עדיף. אם ממהרים אפשר גם התפחה רגילה במקום חמים.

  4. לקרמל

  5. 1/3 כוס מרגרינה מומסת

  6. 1/2 כוס סוכר חום כהה (לא דמררה)

  7. 1 כף סירופ תירס (לא חובה אם אין)

  8. לערבב יחד היטב וליצוק לתבנית מרובעת משומנת.

  9. חצאי פקאן- לפזר מעל הקרמל אם אוהבים (מאד מיוחד ומוסיף)

  10. הכנת הרולדה

  11. 1/2 כוס סוכר רגיל

  12. 1כף קינמון

  13. לערבב יחד

  14. לפתוח את הבצק למלבן גדול בעובי סניטימטר בערך. לפזר מעל את כל כמות התערובת. לגלגל צפוף לרולדה ולסגור את הקצוות. לפרוס ל-12 פרוסות שוות. להניח על גבי הקרמל, לכסות במגבת ולהתפיח עוד כשעה עד שמכפיל את גודלו. לאפות בתנור מחומם מראש ל 190 מעלות לכ-25 דקות. לבדוק, לא לאפות יותר מידי.

  15. מיד בתום האפיה להפוך על מגש ולהתענג.

  16. בהצלחה