לןגן

פסטה ברוטב פטריות ובצל

מאת: לורין אסולין, פורסם: 15/11/2018 | 15:11
פסטה ברוטב פטריות ובצל

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן בשמן את הבצל עד לשקיפות

  2. להוסיף את הפטריות ולאחר דקה את השום

  3. להוסיף את האבקת פטריות ולהוסיף מעט מים רותחים

  4. להוסיף תבלינים ולבשל כמה דקות

  5. לערבב את הפסטה עם הרוטב ולהגיש

  6. (המתכון פרווה, בתמונה הוא מוגש עם שמנת מעל)