לןגן

ספגטי בולונז

מאת: מורן תורג׳מן, פורסם: 15/11/2018 | 11:31
ספגטי בולונז

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. במחבת לטגן במעט שמן 600 גרם בשר טחון טרי עד שינוי צבע ולהניח בצד.

  2. בסיר לטגן קוביות מבצל אחד, גזר אחד חתוך לקוביות קטנות/מגורד, 3 שיני שום קצוצות, לתבל בכפית פפריקה מעושנת, כף שטוחה פפריקה מתוקה, מעט כמון וכורכום, מלח ופלפל שחור.

  3. לערבב טוב ולהוסיף 4/5 עגבניות מקולפות וחתוכות לקוביות קטנות, 2-3 רסק קטן, בזיליקום טרי/2 תיבוליות בזיליקום, כוס וחצי מים רותחים מעורבבים עם כף מלאה של מרק עוף.

  4. לבשל 30 דקות בערך ולהוסיף כפית שום כתוש וקורט סוכר. להכין פסטה/ספגטי לפי הוראות, לסנן ולזלוף מעל מעט שמן זית וליצוק את הרוטב מעל.