קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד
במחבת לטגן במעט שמן 600 גרם בשר טחון טרי עד שינוי צבע ולהניח בצד.
בסיר לטגן קוביות מבצל אחד, גזר אחד חתוך לקוביות קטנות/מגורד, 3 שיני שום קצוצות, לתבל בכפית פפריקה מעושנת, כף שטוחה פפריקה מתוקה, מעט כמון וכורכום, מלח ופלפל שחור.
לערבב טוב ולהוסיף 4/5 עגבניות מקולפות וחתוכות לקוביות קטנות, 2-3 רסק קטן, בזיליקום טרי/2 תיבוליות בזיליקום, כוס וחצי מים רותחים מעורבבים עם כף מלאה של מרק עוף.
לבשל 30 דקות בערך ולהוסיף כפית שום כתוש וקורט סוכר. להכין פסטה/ספגטי לפי הוראות, לסנן ולזלוף מעל מעט שמן זית וליצוק את הרוטב מעל.