לןגן

מרק גולאש

מאת: נטע בשביל השוקולד, פורסם: 14/11/2018 | 22:46
מרק גולאש

תקציר המתכון: מרק גולש מחמם מטריף חושים עם חיבוק חזק ואוהב

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מרק גולש מתכון

  2. אופן ההכנה:

  3. בסיר רחב מחממים את השמן ומטגנים את הבצלים עד לקבלת צבע זהוב

  4. מערבבים ומוספים את קוביות הבשר עד שהבשר נסגר ומשנה את צבעו

  5. מוסיפים את הפפריקה

  6. מוסיפים פלפל וגזר מטגנים ומערבבים

  7. מוסיפים את התבלינים את העגבניות והרסק מערבבים ומבשלים 5 דקות יל אש נמוכה

  8. מוסיפים את המים מביאים לידי רתיחה, מכסים את הסיר ומבשלים שעה וחצי לשים לב שיש מים

  9. מוסיפים את התפוחי אדמה וממשיכים לבשל עוד כ חצי שעה אם צריך מוסיפים מים לטעום אם יש צורך מתבלים עוד כי התפוחי אדמה סופחים טעמים.

  10. מגישים עם פטרוזיליה או כוסברה קצוצה וחלה טרייה ליד