דג טונה ברוטב חריף
מאת: Tali Davidov, פורסם: 14/11/2018 | 12:28
קטגוריה: דגים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
דג טונה לבן 5-8 חתיכות דקות
-
מושרות בסיר רחב שטוח עם 2כוסות לימון כף מלח שטוחה+ 2כוסות מים לכסות במקרר כל הלילה עדיף, (אבל לא פחות מ5 שעות לפחות)
-
2 פלפל אדום חתוך לרצועות או קוביות
-
3 פלפל ירוק חתוך לרצועות עבות
-
1 וחצי חבילה קצוצה כוסברה ( חצי חב' 5 דקות לפני
-
6-7 שיני שום חתוך לחצי.
-
1כוס פולים ירוקים ( לא חייב)
-
2עגבניות ללא קליפה חתוכות לקוביות .
תבלינים
-
חצי כוס שמן
-
3 כפות מלאות פפריקה מתוקה .
-
כף שטוחה פלפל שחור
-
כפית כורכום
-
כף מלאה מלח
אופן הכנה
-
להוסיף שמן בסיר רחב ולהוסיף את הפלפל אדום פלפל ירוק והשום ולטגן 5 דקות
-
אח''כ להוסיף את העגבניות השום והכוסברה תבלינים ולכסות לבישול 15 דקות ....
-
להוסיף כוס מים רותחים ולהכניס את הדגים
-
לעוד בישול של 15 דקות לא יותר!!
-
ובתאבון💕