לןגן

ספגטי בולונז

מאת: דורית אלישע, פורסם: 14/11/2018 | 08:30
ספגטי בולונז

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. עם 2 כפות שמן זית לטגן את הבצלים הקצוצים

  2. להוסיף שום קצוץ

  3. ואת הבשר טחון

  4. לפורר עם מזלג עד לשינוי הצבע

  5. להוסיף קופסא עגבניות מרוסקות

  6. לתבל - מעט מלח קורט פלפל שחור, כפית כורכום, כף אבקת מרק ללא מונוסודיום

  7. להנמיך להבה לבישול של 30 דקות

  8. לבדוק טעמים ולהוסיף תיבול אם יש צורך

  9. לבשל ספגטי עם כפית מלח לפי ההוראות שעל גבי האריזה לסנן להוסיף כף שמן קנולה לערבב ולהגיש את תערובת הבשר מעל הספגטי