לןגן

כעכים מלוחים

מאת: ציפורה דרור, פורסם: 13/11/2018 | 15:01
כעכים מלוחים

תקציר המתכון: כל מי שאוהב את הקריספיות שמתפצפצת בפה אלו העוגיות

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ללוש בצק רך ונעים לעבודה לחלק לחתיכות קטנות

  2. לצור נחשים לא גדולים

  3. לסגור לעיגול

  4. לסדר בתבנית

  5. לאפות בחום 180-200 מעלות עד לגוון שחום

  6. אפשר גם לרדד את הבצק על נייר אפיה ולחתוך עם גלגלת זיגזג למקלות שטוחים