לןגן

קולרבי צלוי בשום ועשבי תיבול של סבתא לאה

מאת: לאה מאיר, פורסם: 11/11/2018 | 05:26
קולרבי צלוי בשום ועשבי תיבול של סבתא לאה

תקציר המתכון: במילה מעדן, מתכון מנצח קל ומהיר.

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחמם תנור אפייה ל-170 מעלות

  2. לחתוך את הקולרבי לקוביות (3x3), להעביר לקערה, להוסיף את כל המרכיבים, לערבב היטב ולהעביר לתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה ולאפות עד שהקולרבי מוכן, מדי פעם יש לערבב את הקולרבי מכל צדדיו עד להזהבה (זהירות חם)

  3. זמן הצלייה כ-40 דקות עד שעה, ככל שקולרבי יותר קטן וטרי זמן הצלייה מתקצר, לכן חשוב לקנות קולרבי קטנים ולא גדולים הם צריכים להיות בצבע ירוק בהיר ולא בצבע לבן

  4. מגישים כתוספת למנה עיקרית

  5. טיפ: ניתן להשתמש בעשבי תיבול יבשים

  6. זהו מוכן! כדאי נסו, מעדן במיוחד לחובבי הקולרבי, כאמור מתכון קל, מהיר והכי חשוב טעים

  7. בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה