לןגן

קציצות בשר ותפוחי אדמה ברוטב עגבניות הרעיון מדף הפייסבוק chefclub התבלינים והתיבול שלי❤

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 10/11/2018 | 19:17
קציצות בשר ותפוחי אדמה ברוטב עגבניות הרעיון מדף הפייסבוק chefclub התבלינים והתיבול שלי❤

תקציר המתכון: קציצות בשר ותפוחי אדמה ברוטב עגבניות הרעיון מדף הפייסבוק chefclub התבלינים והתיבול שלי❤

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. הכל בתבנית אחת!!!

  2. קציצות בשר ותפוחי אדמה ברוטב עגבניות הרעיון מדף הפייסבוק chefclub התבלינים והתיבול שלי❤

  3. לבשל 7 תפוחי אדמה בינוניים חצי בישול ולחתוך לפרוסות. 🍎🍠סיון מלול🍠🍎בקערה נפרדת נשים חצי קילו בשר טחון, חצי כוס פטרוזיליה קצוצה, רבע כוס שמן זית, בצל מגורד 1,ביצה 1, קורט בהרט, מלח, פלפל וכמון לפי הטעם האישי. נעבד טוב טוב ונכדרר כדורים.

  4. 🍎🍠סיון מלול🍎🍠בתבנית גודל 24 נניח בתחתית לכיסוי פרוסות תפוחי אדמה. מעל נסדר לפי התמונה פרוסה של תפוח אדמה, פרוסת עגבנייה, פרוסה של תפוחי אדמה וקציצה...וכן הלאה עד למילוי התבנית!

  5. 🍎🍠סיון מלול🍎🍠בקערה נערבב חצי ליטר מים רותחים, קופסא קטנה (250גר') רסק עגבניות, כף שטוחה סוכר, מלח פלפל אבקת מרק עוף לפי טעמכם ומעט בזיליקום יבש לערבב הכל ולשפוף לתבנית. שהמרקם של הרוטב יהיה בין מיימי לסמיך לא אחרת!

  6. נחמם תנור על 200 מעלות נכסה בנייר כסף ונאפה 45 דק'. נסיר את הנייר. נעלה את התבנית לגריל לצלייה יפה של 7 דק'.🍎🍠סיון מלול🍠🍎