לןגן

קציצות קיפוד

מאת: ציפורה דרור, פורסם: 08/11/2018 | 19:28
קציצות קיפוד

תקציר המתכון: קלי קלות וטעים בטרוף

קטגוריה: אורז, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ללוש הכל לעיסה אחידה

  2. ליצור קציצות להניח במד

  3. להכין רוטב

  4. לטגן בצל אחד עד להשחמה

  5. להוסיף קופסה עגבניות מרוסקות

  6. או 2 עגבניות מרוסקות + 2 כפות רסק

  7. לטגן מספר דקות ולתבל בתבלינים

  8. להוסיף מים רותחים בערך 5-6 כוסות

  9. כשהרוטב רותח

  10. להכניס את הקציצות שהכנו

  11. להנמיך את האש ולבשל עד שהאורז מתנפח וקופץ החוצה מהקציצה כמו גב של קיפוד