לןגן

עלי סיגר במילוי קוביות דגי סלומון מוקפץ ברוטב טריאקי

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 07/11/2018 | 15:16
עלי סיגר  במילוי  קוביות דגי סלומון מוקפץ ברוטב  טריאקי

תקציר המתכון: כל מילה מיותרת 😋😋😋😋

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1) מטגנים את הבצל עם הגמבה כמה דקות

  2. 2) מוסיפים את קוביות דג סלומון רוטב טריאקי מלח ופלפל ומקפיצים כ5 דקות תוך כדי ערבוב עד

  3. 3) מוסיפים את הכוסברה ועוד דקה על הגז

  4. 4) מכניסים למקרר לחצי שעה

  5. 5) פורסים עלי סיגר על משטח העבודה מניחים כמה קוביות דג סלומון מתחילים לגלגל , מקפלים את שני הצדדים וממשיכים לגלגל ומדביקים והסוף עם קמח ומים

  6. 6) מכניסים למקרר לחצי שעה ומטגנים בשמן עמוק עד להזהבה

  7. ואפשר להגיש עם רוטב צ'ילי

  8. בתאבון

  9. 😋😋