לןגן

לאפות / פיתות ביתיות

מאת: ציפורה דרור, פורסם: 06/11/2018 | 18:49
לאפות / פיתות ביתיות

תקציר המתכון: ברגע שתכיני תפסיקו לקנות פיתות ולאפות

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ללוש בצק רך ונעים לכסות בניילון ומגבת ולהתפיח עד להכפלת נפח

  2. לקרוץ כדורים בגודל אגרוף בערך להניח על משטח מקומח

  3. לחמם מחבת טובה

  4. בנתיים לרדד את הכדורים לצורת פיתה לא דק מדי

  5. אם רוצים לאפה לרדד דק דק לטגן ללא שמן 2 דקות בערך מכל צד

  6. להוציא ולהניח ע׳ג מגבת ולכסות במגבת

  7. ללחם פרנה לרדד כמו לפיתה ולאפות בנור על חום גבוה מאוד בערך6 דקות

  8. אפשר להשתמש בקמח מלא או כוסמין אני עשיתי עם כוסמין לבן ופעם כוסמין מלא וגם הכנתי מקמח לבן רגיל יצאו ממש טעימות בכל סוגי הקמחים

  9. בהצלחה