לןגן

סמבוסק בשר

מאת: מיטל ברסטוביצקי, פורסם: 06/11/2018 | 15:44

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

בצק

מילוי

אופן הכנה

  1. בצק:

  2. לערבב במיקסר את הקמח, מלח, מחמאה ושמן.

  3. בהדרגה להוסיף את המים הפושרים עד שנהיה בצק אפשר ללוש ביד. להניח להתפחה שעה.

  4. מילוי:

  5. למילוי

  6. לטגן 2 בצלים קצוצים מאוד, כשזה מזהיב להוסיף חצי קילו בשר טחון.

  7. להוסיף תבלינים.

  8. כשזה מוכן לייבש מהשמן והמיץ של הבשר כדי שהסגירה של הבצק לא תתקלקל!

  9. לרדד את הבצק לעשות עיגולים, באמצע לשים מילוי ולסגור לחצי ירח. אני מהדקת עם מזלג זה גם נותן לזה צורה יפה....