לןגן

מרק עדשים כתומות

מאת: מיטל ברסטוביצקי, פורסם: 06/11/2018 | 15:34
מרק עדשים כתומות

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר עם 2 כפות שמן + 1 כפית כורכום מטגנים יחד : תפו"א, בצל, גזר,חצי שורש סלרי/ פטרוזיליה בשלמותו ושום

  2. כשהזהיבו יפה מתבלים בפלפל שחור, אבקת מרק עוף/מלח

  3. מוסיפים אל הסיר את העדשים

  4. 4 כוסות מים ומביאים לרתיחה מנמיכים להבה ומבשלים כ- 35 דקות עד שהעדשים רכות ומתפוררות והירקות רכים.

  5. לערבב מידי פעם שהעדשים לא תידבקנה אל תחתית הסיר

  6. * אם מירקם המרק סמיך ,להוסיף מים רותחים.