לןגן

פשטידת בטטה

מאת: שירא-ל מעודד, פורסם: 06/11/2018 | 08:05

תקציר המתכון: מתכון קל ופשוט טעים!! ההצלחה של המתכון תלויה בכמות הבצל והביצים, חשוב לא להפחית מהכמות הכתובה.

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן את הבצל

  2. לחתוך את הבטטות לפרוסות דקות

  3. להוסיף לבטטות את הבצל המטוגן, קמח, ביצים, פלפל שחור ומלח.

  4. לאפות על 180° עד שהבטטות רכות.