לןגן

עוגת פירורים

מאת: שירא-ל מעודד, פורסם: 06/11/2018 | 07:54

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לשכבה התחתונה

לשכבה העליונה

לערבב ולהוסיף

אופן הכנה

  1. לשים את כל מרכיבי השכבה התחתונה, להוציא רבע ואת השאר לשטח בתבנית.

  2. להמיס בסיר שוקולד מריר,כוס סוכר,קקאו, מים, שמן

  3. לערבב ולהוסיף:

  4. 3 ביצים

  5. כף קמח

  6. לשפוך מעל הבצק את השוקולד.

  7. לגרד מעל השוקולד את הבצק שנשאר.

  8. לאפות על 180° עד שהפירורים למעלה מזהיבים.