לןגן

שעועית לבנה וקוביות חזה עוף

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 05/11/2018 | 15:28
שעועית לבנה וקוביות חזה עוף

תקציר המתכון: מנה מנחמת לימים קרים

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר רחב ועמוק נטגן ברבע כוס שמן בצל לרצועות עד להזהבה ,נוסיף לטיגון 3 שיני שום מגורדות ,נתבל בכף פפריקה מתוקה ,2 כפות רסק עגבניות ,נטגן קלות,נכניס את הקוביות חזה העוף נערבב כמה דקות עד שייצבעו באדום

  2. נוסיף את השעועית ,2 כוסות מים רותחים ,נוסיף כפית כמון ,מלח,פלפל שחור גרוס אחרי 20 דקות בישול נוסיף כפית אבקת מרק עוף מהול בחצי כוס מים רותחים נוסיף לסיר ונערבב

  3. נבשל לעוד 10 דקות ,נסיר מכסה ,נוסיף כוסברה קצוצה דק

  4. נבשל ללא מכסה לעוד 10 דקות ,בתאבון 😊

  5. ניתן להוסיף פלפלים חריפים לתבשיל אם אין ילדים קטנים ..פלחי תפוחי אדמה ...

  6. המלצה לתוספת ,אורז לבן

  7. הערה : במידה והשתמשת בשעועית יבשה ,להשרות במים כוס שעועית לילה ליפני ,להרתיח עד לריכוך ואז להכין לפי המתכון ❤